Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hey friends!

Ben even een tijdje unplugged geweest van het wereldwijde web om balans te kunnen creëren in real life. De afgelopen paar weken, door de huidige vreemde situatie waar we in verkeren ben ik zelfs even totaal unplugged geweest van het leven zoals ik dat kende. Ik denk dat deze onvoorziene loskoppeling van de maatschappij eigenlijk ook wel een zegen is, en daarnaast misschien ook wel een necessary need.

Het loslaten van die oh zo drukke mindset, het dagelijks systeem waarin we vastgelopen zijn, en niet de mogelijkheid hebben om jezelf te ontlopen omdat je gebonden bent aan thuis tijdens deze quarantaine, dwingt je jezelf onder ogen te komen. Jouw yins en yangs, shadows & lights, perfecties & imperfecties, balans & onbalans, gezonde & ongezonde verbintenissen..

Andere zaken komen ineens aan de oppervlakte en er ontstaat ruimte. Ruimte om het verschil op te merken tussen dingen die in overeenstemming zijn met jouw waarden en goed aanvoelen en dingen die eigenlijk helemaal niet zo in overeenstemming zijn met jouw normen, waarden en jouw authentieke zelf. De maan laat deze week haar donkere zijde zien. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij jouw eigen schaduwzijden voordat we de nieuwe maan ingaan.

Een mooie gelegenheid om diep naar binnen te keren om ook daar jezelf te vinden. Vaak verbergt de duisternis dingetjes voor ons, dingen die we liever niet willen zien. Zolang we niet naar binnen keren zullen bepaalde dingen ook gewoon daar blijven, verborgen en verwaarloosd onder de oppervlakte. Wanneer we dapper genoeg zijn om naar binnen te duiken vinden we niet alleen datgene waar we bang voor zijn, maar ook dingen die we niet goed begrepen. We kunnen de stoffige, ongepolijste ruwe diamanten van vergeving, compassie en liefde terugvinden in het donker, zodat we ze weer kunnen laten stralen in het licht.

Wil je graag even dat momentje zelfreflectie maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Stuur me woensdagavond een appje en ik zal je wat journal prompts sturen om je zo op weg te helpen. Ben je in het bezit van tarot kaarten en wil je op die manier inzicht krijgen? Ook dan mag je een appje sturen want ik heb wel wat voorbeeldjes van leggingen die je met een dark moon kan doen. Wil je liever wat loslaten met behulp van een simpel ritueel of wil je gewoon je gedachten delen? Let me know! It’s free, fun en fijn om er op deze manier voor elkaar te kunnen zijn tijdens deze vreemde quarantaine periodeWe hebben deze avond ook 2 readers beschikbaar die een dark moon reading voor je kunnen doen (let wel, dit is wel tegen betaling). Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via de app, mail of het contactformulier.

Dark Moon blessings my friend. Weet dat jouw gedachten en meningen (hoe verwarrend op dit moment misschien ook) welkom zijn. Weet dat wat je zegt uit maakt en dat ook jij een waardevolle bijdrage levert.

Be blessed, Stay safe & Stay radiant 🌈

May 🌸🍃

 

 

1 Comment

  • Hey!! I just performed an egg cleanse with my best friend and wanted to get your opinion on it. How could i send you a picture?

Add Comment