Skip to content Skip to footer

Mindful Meditatie

Bij Mayleah bieden wij verschillende meditatieve sessies aan. Meditatie helpt je om de trein aan gedachten langzamer te laten rijden.. je aandacht op al deze afleidende gedachten weg te halen en jouw focus te leggen op het hier en nu.

Mensen die vaker mediteren zijn minder geneigd om verstrikt te raken in de zorgen die zij hebben over de toekomst, of die zijn ontstaan in het verleden. Meditatie maakt het makkelijker om de genoegens van het leven op te merken en hier van te genieten, wanneer deze zich ontvouwen. Het verbetert ook de manier waarop jij reageert op stressvolle of moeilijke situaties, waardoor jij de rust kunt bewaren en meer gebalanceerd door je dagelijkse leven kunt wandelen. Met regelmaat mediteren stelt je in staat om jouw gevoelens meer onder controle te hebben en de ups & downs in het leven makkelijker het hoofd te kunnen bieden. Ben je dan gelijk van die chaos af die kan ontstaan die die stromen aan gedachten? Ha, nope, maar het helpt je wel om er doorheen te navigeren naar een weg die wat minder hobbelig is.. een weg die kalmer en meer peaceful is.

  • Focus op het hier en nu

  • Beter slapen

  • Meer rust tijdens stressvolle perioden

  • Helpt blokkades weghalen en zorgt dat de energie weer stroomt

  • Balans en Harmonie 

  • Levensenergie

  • Terug in contact met jezelf

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s of gewoon een algemene mindful meditatie. Een online geleide meditatie via videobellen duurt ongeveer 30 tot 40 minuten en kost €17,50

Chakra Meditatie*

Tijdens deze meditatiesessie maak je een krachtige, helende reis langs de 7 belangrijkste energiecentra in je lichaam welke de Chakras worden genoemd. Het is een visuele mediatie die jou zal helpen de aangeboren helende krachten die in ons allemaal aanwezig zijn te activeren.

Door deze meditatie maak je verbinding met een diepgaand gevoel van ontspanning waardoor je blokkades opheft en je jezelf weer energieker gaat voelen. Deze diep ontspannende methode waarop jouw onderbewustzijn wordt aangesproken vergemakkelijkt het maken van positieve veranderingen op een snelle en effectieve manier.

Loslaten van Stress* 

Deze geleide meditatie is ontworpen om jou te helpen met het loslaten van stress en het loslaten van zorgen die belemmeringen veroorzaken in jouw leven. Een diepgaande bodyscan en visualisaties helpen jou om in het huidige moment te komen terwijl jij je focus legt op jouw ademhaling en jouw aandacht verplaatst naar de dingen die jouw lichaam jou vertelt.

Laat je verbeelding spreken wanneer je door mooie visualisaties langs een meer wordt geleid, wat jou zal helpen om je meer bewust te worden van bepaalde gedachten die je hebt, zodat je deze vervolgens kunt loslaten zonder oordeel.

Wanneer je gestressed of gespannen bent, of wanneer je erg veel zorgen hebt, kun je leren om je gedachten simpelweg op te merken wanneer ze komen en gaan. Wanneer je iedere gedachte observeert vanaf een afstand, in plaats van er helemaal in verzeild te raken, zul je merken dat je jezelf op een natuurlijke wijze kunt losmaken van deze cirkel gevuld met stress en spanning.

Slaapmeditatie*

 Deze meditatie zal je helpen om de knop om te zetten zodat je compleet relaxed en peaceful in slaap kunt vallen. Mindfulness technieken kunnen je helpen om je gedachtenstroom stop te zetten en de chaos in je hoofd tot rust te brengen.

Met deze meditatie neem ik je mee naar de windmolen met als doel die trein aan gedachten langzamer te laten rijden en het loslaten van gedachten die ervoor zorgen dat je niet in slaap valt.

Ook wanneer je last hebt van insomnia zal deze meditatie je helpen om makkelijker en op natuurlijke wijze in slaap te vallen.

 

Mindfulness voor Ontspanning*

 

 Deze mindfulness sessie is bedoeld om je te helpen ontspannen en innerlijke rust te creeren. Deze meditatie zal je helpen om het leven te waarderen in het huidige moment terwijl je een verbinding legt tussen al je zintuigen, gedachten en gevoelens.

Ik zal je vragen om je aandacht en focus naar ieder deel van je lichaam te brengen en op deze manier jou bewust te maken van alles dat in jouw lichaam gebeurt. Daarnaast zul je leren hoe jij  door middel van jouw ademhaling, jezelf kunt terugbrengen naar het nu, op ieder moment dat dit nodig is in de toekomst. Je zal een switch maken van doen, naar zijn.. terwijl je jouw gedachten observeert zonder deze te veroordelen en je leert deze gewoon te accepteren zoals ze zijn. Deze acceptatie stelt jou in de gelegenheid om jouw leven op een andere manier te ervaren.. met een gevoel van dankbaarheid en geluk.

*Also available in English

 

Pranayama Breathing Class

Meer informatie hierover volgt. Wil je alvast wat meer informatie, dan mag je altijd een berichtje sturen.