Skip to content Skip to footer

Tarot

Ik ben niet geïnteresseerd in het voorspellen van de toekomst of het ontrafelen van de diepste geheimen uit jouw verleden. Ik ben geïnteresseerd hoe we tarot kunnen gebruiken om onszelf beter te begrijpen. Om af te stemmen wat er in het hier en nu aan de hand is. Leren over de wegen die we afleggen en op zoek naar mogelijkheden om vooruit te komen. 

De verschillende decks waarmee ik werk, met elk hun eigen patronen en mythische symbolen.. ze boeien mij ontzettend. Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden die we zoeken al in ons diepe zelf aanwezig zijn en dat tarot een krachtige tool is die helpt om deze antwoorden te onthullen.Wanneer je interesse hebt in een reading zal ik samen met jou bekijken welke legging het beste bij de situatie past en welk deck ik daarvoor zal gebruiken. Er zijn verschillende opties.. van light-hearted simpele readings tot de uitgebreidere diepe lezingen. Misschien ben je zelf wel ‘into tarot’  en wil je samen met mij ergens over sparren, ideeën uitwisselen of heb je gewoon zin in Tarottalk ? Laat het me weten!

 

Vragen, Antwoorden & Ethics

Ik werk zowel met Tarot als met Oracle decks. Misschien gebruik ik de ene keer Tarot, de andere keer een Oracle of misschien wel beide. Voel je vrij om je voorkeur uit te spreken ☺️ (de meeste decks die ik heb kun je binnenkort in mijn wiki vinden)

 

Ik lees voor niemand anders dan jou, omdat ik het niet ethisch vind om een reading te doen over iemand die hier niet om heeft gevraagd.. 

 

Nope, ik zal je niet vertellen hoe je toekomst zich zal ontvouwen and ik zal niet exact voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik kan je wel wat vertellen over het pad dat je bewandeld of waar dat heen kan leiden. Ik kan stukjes van je puzzel mee helpen leggen, een lichtje schijnen op mogelijke wegen en je hopelijk inspireren je eigen stem en visie te vinden, zodat je wat meer zelfverzekerd op pad gaat naar jouw gewenste uitkomst.

Ik geloof trouwens wel in fortunetelling en toekomst voorspellingen, alleen niet in een online omgeving en denk ook niet dat het aan ons is besteed

Tarot is een heel fijn middel om je te helpen bij rouwverwerking, maar ik ben geen medium en ik leg geen contact met de doden.

 

Mijn rol is jou te motiveren en je in contact te brengen met jouw eigen krachten. Ik help je met het vinden van en het vertrouwen op die innerlijke warrior die diep van binnen huist. Om die reden ben ik niet zo’n voorstander van ja/nee vragen omdat deze vragen geneigd zijn je juist uit die kracht te halen.

Nee, not at all, maar zorg wel dat je er klaar voor bent als je ervoor kiest om me een berichtje te sturen, want de kaarten vertellen je niet alleen wat je wil horen 😊 Het kan best zijn dat de kaarten a little harsh zijn of wat minder positief nieuws brengen, maar ik zal altijd proberen om moeilijke boodschappen met een hoge mate van sensitiviteit te brengen 🌸 De basic rule is.. Stel geen vragen wanneer je het antwoord niet wil horen.

Ik geef geen readings aan -18 en ik geef geen juridisch, medisch of financieel advies.

Ik zal geen readings doen wanneer ik het idee heb dat iemand afhankelijk aan het worden is (tarot addiction is really a thing!). Ik verzorg wel follow-ups maar als je vaker dan 2x per mnd om een Reading vraagt dan zal ik niet zo snel meer voor je lezen).. en last but not least.. ik heb natuurlijk gewoon t recht om een reading te weigeren als ik deze niet wil doen 🙂