Skip to content Skip to footer

Totale ontspanning op de rustige wateren van de Dordse Biesbosch

 De combinatie van water, mindful bewegen en meditatie is een geweldige manier om in verbinding met de natuur, terug in contact te komen met jezelf. We gaan tijdens deze sessie die in totaal ongeveer 2 uur zal duren, met de SUP het water op en zoeken een fijne rustige plek op. Wanneer je geen ervaring hebt met suppen is dat geen enkel probleem, met zittend peddelen komen we net zo ver! We zullen starten met wat lichte oefeningen uit de Yin Yoga en eindigen met een krachtige Mindful Meditatie of Yoga Nidra.

De oefeningen uit de Yin Yoga zijn licht, geschikt voor de SUP en bedoelt om onszelf bewust te worden van ons lichaam. Ervaring met yoga is dus niet nodig. 

Omdat ik niet kan garanderen dat je voeten niet nat worden tijdens het op- of afstappen adviseer ik waterschoenen aan te trekken (wanneer je eenmaal op de board zit kun je die gewoon weer lekker uit doen).

Trek gemakkelijke kleding aan die nat mag worden en houdt hierbij het weer een beetje in de gaten. Vergeet je zonnebrand niet als het zonnetje schijnt of een vestje als het wat frisser is 🙂

 

Prijzen & Data

Donderdagavond om 19.15uur of Zaterdag in de ochtend of middag (tijdstip in overleg). Bij regen of harde wind zullen we de afspraak moeten verzetten. De sessie duurt ongeveer 2 uur, maar het is altijd fijn om rekening te houden met een uitloop omdat we nooit precies weten hoe lang het duurt voordat we een rustig plekje hebben gevonden.

Nu tijdelijk van € 75,00 voor € 55,00

Neem contact op voor de mogelijkheden of om alvast een plekje te reserveren!