Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Het is voor vele een moeilijke, angstige en stressvolle periode. Er gebeurt veel om ons heen en via onze schermen zien we hoe het virus internationaal al maanden om zich heen grijpt. Het is een uitdagende tijd waarin veel van ons wordt gevraagd en waarin ons geduld best wel op de proef wordt gesteld. Het is belangrijk balans te vinden in deze tijd van quarantaine terwijl we steeds maar wachten op nieuws vanuit het kabinet en wat dit betekend voor onze maatschappij.

Het is een goede tijd om in je spirituele leven te duiken en weer terug in contact te komen met jezelf. Misschien kan deze Tarot spread je helpen om een momentje voor jezelf te nemen, te contacten met je binnenste en de wijsheid van de nieuwe maan. Zoek een rustig plekje uit en steek een kaarsje aan.. misschien een wierookje of een rustgevend muziekje op de achtergrond.. Adem diep in & heel rustig weer uit en schud je kaarten ♡


Wanneer je helemaal klaar bent met de interpretatie van je kaarten en je legging bekijkt.. Is er dan een kaart die er het meeste uitspringt voor je? Ja? Misschien kun je deze kaart op je altaar plaatsen deze maand (of een ander plekje in huis). Iedere keer als je de kaart dan ziet pauzeer je even (als is het maar een paar seconden). Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren 🙂 Ben benieuwd naar de resultaten van jouw legging dus feel free to share!

Be blessed, Stay safe & Stay radiant ?

May ??

Add Comment