Skip to content Skip to footer

Over mij

Living my own Fairytale

Met mijn zon in ram en mijn maan in schorpioen ben ik een liefhebber van de schoonheid van het leven.  Artistiek, sentimenteel, introvert, diepe wortels, reizen, yoga, natuur & avontuur -zijn woorden waarmee ik mij identificeer. Simply me, op die eeuwige zoektocht naar de waarheid, wijsheden en mijn authentieke zelf :herb: die zelf-voorgeschreven diepe ademhalingen voorschrijft aan alles en iedereen 🙂

Persoonlijk heb ik een lange reis van diepe heling doorgemaakt en ben ik gefascineerd geraakt door de mooie dingen die je kunt creëren als je in je eigen kracht begint te komen. Dit is waarom ik doe wat ik doe, omdat ik ook jou wil helpen weer back in touch te komen met jouw innerlijke kracht. Meer uit je hoofd en terug in verbinding met jezelf, jouw lichaam en zelfhelend vermogen.

Na jarenlang bijna dagelijks op de yogamat te hebben gestaan werd ik meer en meer nieuwsgierig naar de yogafilosofie en ben ik op zoek gegaan naar meer verdieping. Ik heb verschillende teacher trainingen gevolgd in binnen- en buitenland en werk inmiddels als gecertificeerd en geregistreerd Yogadocent op verschillende locaties in de regio Drechtsteden.

Mijn Yin (yoga) Therapie opleiding heb ik op de Malediven mogen afronden en daarmee duiken we dieper in de energiebanen van ons lichaam. We integreren de wijsheden uit het Taoïsme, Traditionele Chinese Geneeskunde en ervaren de principes van mindfulness op een fysiek level. 

Omdat een gezonde levensstijl niet zonder een gezond en gebalanceerd voedingspatroon kan ben ik mij meer gaan verdiepen in voeding. Ik heb inmiddels mijn diploma voedingsdeskundige in de pocket en net de specialisatie naar sportvoedingsdeskundige afgerond.

Tegen het einde van het jaar zal ik naar Bali vertrekken voor mijn verdieping in de Yin (yoga) therapie, Reiki en Yoga Nidra. Het duurt nog even, maar heb er al super veel zin in!

Verder werk ik als HR-medewerker bij de overheid waar ik al 23 jaar met veel plezier in dienst ben. Heb je vragen of wil je een afspraak in plannen, wacht dan niet en stuur een berichtje!