Skip to content Skip to footer

LifeCoaching is een geen-advies, op vragen gebaseerd proces. Ik adviseer niet, maar ik help jou jezelf te adviseren door de juiste vragen te stellen, tussen de regels door te lezen en jou te helpen jouw ambitieuze levensdoelen sneller te bereiken.   Mijn  doel en passie zijn om jou te helpen jezelf te helpen.

Soms gaat het even wat minder en hebben bepaalde dingen zijn tol geëist van onze geest, ons lichaam, hart & ziel. Er zijn tijden dat we hulp kunnen gebruiken op geestelijk gebied en behoefte hebben aan een beetje helderheid & begeleiding. Dit helpt ons om met succes in het heden en naar de toekomst te lopen. Dit is niet omdat we minder intelligent, minder capabel of meer geneigd tot chaos zijn dan anderen, maar omdat onze ontwikkeling en energie vaak gericht is op overleven in plaats van op onze bloei.

Mayleah biedt begeleiding, ondersteuning, informatie en tips om jou vooruit te helpen en jouw doelen te bereiken. Lifecoaching kan helpen wanneer je op zoek bent naar persoonlijke groei, een onbevooroordeeld klankbord, hulp bij het identificeren en bereiken van doelen en helpen bij het afleggen van verantwoording aan jezelf als jij je vastgestelde doelen nastreeft.

  • Het is onze missie om jou te helpen jouw verlangens te manifesteren. Ontdek wat jouw licht weer laat schijnen. Dàtgene dat jou laat voelen dat het leven de moeite waard is.
  • Een ontdekkingsreis waarbij je jouw echte doel(en) ontdekt. Een reis waarbij je  de moed leert ontwikkelen en de drijfveer activeert waarmee je jouw dromen in werkelijkheid kan veranderen.
  • Het is tijd om weer verliefd te worden op het leven.. Op jouw leven ! We hebben de wereld iets speciaals te bieden.. Jou ! Ben jij klaar voor verandering ?

Add Comment