Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Een erg mooi bospad leidt naar de ingang van de legendarische Devil’s Lane (Teuvelgasse) en een gids vertelt je de meest spannende verhalen over deze plek… Ehm ja, misschien in de zomer (lente of zelfs herfst), maar niet in de winter ! Nope, in deze tijd van het jaar is er niemand.

De legende vertelt dat de duivel een labyrint tussen de rotsen heeft gemaakt, om zo zondige mensen en hun zielen te misleiden. Veel van zijn slachtoffers krasten hun namen in de muren en rotsen. Volgens de verhalen, zou je, als je heel stil bent, hun ziel kunnen voelen en ze misschien zelfs horen schreeuwen. Nou, dat klinkt als iets wat we moeten onderzoeken en ervaren ! Met een temperatuur van -8c hebben we besloten de sneeuwstorm te trotseren en de duivelspassage te verslaan !

Geen voetsporen… geen geluid… het zag eruit alsof hier al decennia lang niemand is geweest.. (Diana, Artemis?) Maar als er niemand zou zijn.. van wie zijn dan de bogen zonder pijlen die we vonden onderweg ?? Ik denk dat we er nooit achter zullen komen… Het was een zeer uitdagende en pittige hike, maar ik ben blij dat we het gedaan hebben !

Add Comment