Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestMagdelina Messina, Lola Airaghi
FijnKatten ?
Minder Fijnglad
AanraderⓂ️atig 

Omschrijving uit het boekje

The Tarot of the Pagan Cats is a true RWS-style that cleverly interweaves magick and Tarot as experienced through the eyes of cats. Natural and easy to read, this deck will delight the beginner as well as the more experienced reader.

Mijn ervaring

Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik aan dit deck kom ??‍♀ Het is een deck wat is zelf niet zo heel snel zou kopen omdat ik niet zoveel met dit artwork heb. De kaarten zijn voor mij net te klein en ze zijn vrij glad. Als ik wat meer in-dept reviews lees, dan zie ik dat er toch wel echt is nagedacht over de symboliek in de kaarten wat mij eigenlijk nog niet eerder was opgevallen.

Add Comment