Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestIan Daniels
FijnMooi artwork
Minder FijnErg dunne kaarten
AanraderⓂ️atig

Omschrijving uit het boekje

Ian Daniels masterfully and meticulously crafted Tarot of Vampyres is a visually stunning tool for spiritual awakening, inviting you to delve into your inner shadows and emerge in radiant light. Inspired by the Rider-Waite structure, the sumptuously rendered tarot deck includes a detailed companion guide.

Mijn ervaring

Dit deck stond al best wel lang op mijn wishlist en heb m uiteindelijk pas dit jaar gekocht. Ik vind de imagery mooi, maar het is geen deck dat ik snel zal gebruiken om een reading voor iemand anders mee te doen, daarvoor is het weer net too much. Voor blogposts en dat soort dingen tijdens Halloween en dergelijke vind ik het wel een heel geschikt deck 

Het deck zelf is erg dun en zal bij intensief gebruik ook wel snel beschadigen ben ik bang, maar ik was wel lekker snel klaar met edgen daardoor!
Heb gekozen voor n rode edging omdat het dat toch net een beetje mee afmaakt.

Add Comment