Skip to content Skip to footer

Voor klanten uit Nederland:

Voor standaard verzending binnen Nederland van je bestelling door PostNL met track en trace betaal je een bijdrage van € 3,95 per bestelling bij Mayleah.

Ook mogelijk zijn:

  • Aflevering bestelling op 1 van de vele servicepunten van PostNL € 3,95
  • Aflevering alleen op je huisadres, niet bij de buren € 4,25
  • Avondlevering tussen 18.00 en 22.00 uur door PostNL, alleen huisadres, niet bij de buren € 5,50.
  • Avondlevering is helaas nog niet mogelijk op de waddeneilanden en als je zeer landelijk/afgelegen woont.

Je bestelling wordt goed verpakt en altijd verzonden met track en trace, ook als het door de brievenbus past. De levertijd is afhankelijk van een aantal zaken. Hieronder staat het stapsgewijs op een rijtje.

  • Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling klaar gemaakt voor verzending.
  • Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 bezorgdagen* door PostNL geleverd.
  • De (*)bezorgdagen van PostNL zijn van maandag t/m zaterdag. Avondbezorging van maandag t/m vrijdag. Bezorging binnen 24 tot 48 uur
  • Feestdagen en bijzondere omstandigheden kunnen een reden zijn voor een langere levertijd, hiervoor vraag ik je begrip. De levertijd is altijd een indicatie, geen garantie.
  • Indien ik meerdere dagen afwezig ben dan is de shop gesloten en dan staat dit duidelijk aangeven op de winkelpagina en in de agenda.

Zie ook voor sluitingsdagen ook de agenda.

Retourneren

Je ontvangt je aankopen 14 dagen op zicht. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan is er de mogelijkheid om binnen 14 dagen je aankoop gratis te retourneren. Dit regel je eenvoudig online. Voor het retourneren heb je de track en trace code van de levering van je bestelling nodig, dus bewaar deze goed. Deze kun je terugvinden op het etiket van je ontvangen zending en in de mails welke je over de verzending van je bestelling hebt ontvangen. Daarnaast dien je je eigen postcode in te vullen.

Het werkt het retour zenden? 

Maak binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melding door een mail te sturen naar sales@mayleah.nl en geef aan welke artikelen retour komen. Je ontvangt van Mayleah een retourlabel en vervolgens stuur je het goed verpakt (gebruik de originele verpakking of gelijkwaardig), in oorspronkelijk staat en ongeopend retour.

Let op: Je mag gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Dit is niet noodzakelijk, maar ik ben wel wettelijk verplicht je dit formulier aan te bieden.  Zolang je nog niet hebt besloten of je de artikelen wilt behouden, heb je ze 14 dagen op zicht. Dit wil zeggen dat je de artikelen niet mag gebruiken. Te retourneren artikelen dienen dus in de oorspronkelijke staat retour gezonden te worden. Dit kan het beste door ze verpakt te bewaren en zo snel mogelijk retour te zenden. Artikelen welke worden geretourneerd mogen uiteraard niet zijn gebruikt of beschadigd.

Indien artikelen niet meer verkeren in de oorspronkelijke staat, is er sprake is van waardevermindering en heeft Mayleah het recht op een vergoeding voor deze waardevermindering. Zodra je retour door Mayleah is verwerkt, ontvang je hier per mail bericht over. Betaling gebeurt in de regel binnen 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van je retourzending. Uitgezonderd grote drukte, vakanties en vrije dagen. Dit wordt dan duidelijk aangegeven. Zie ook Agenda. Bij retourzending van de gehele bestelling ontvang je het aankoopbedrag + de bij bestelling betaalde bijdrage verzendkosten retour. Bij retourzending van een deel van de bestelling, ontvang je het aankoopbedrag van de retour gezonden goederen retour exclusief de eventueel betaalde bijdrage verzendkosten. Het tegoed ontstaan door een retourzending wordt altijd aan je overgemaakt en kan niet worden verrekend met een nieuwe bestelling. Je retourbetaling ontvang je via dezelfde betaalwijze als je de betaling hebt gedaan. Alle betalingen en retourbetalingen lopen in principe via Mollie. 

Ruilen: Om de boekhouding zo simpel en goedkoop mogelijk te houden (en daarmee ook de prijzen van de artikelen zo laag mogelijk), werk ik niet met ruilingen. Een retourzending wordt altijd retour betaald en niet verrekend met een nieuwe bestelling. Als je iets wilt “ruilen”, kun je een nieuwe bestelling doen via de webwinkel of dit door Mayleah voor je laten doen (stuur hiervoor een mail). In het laatste geval ontvang je dan per mail een bevestiging van de voor jou aangemaakte bestelling en een 2e mail met de betalingslink. Na ontvangst van je betaling gaat je bestelling op de post. Je betaald voor je nieuwe bestelling opnieuw de bijdrage in de verzendkosten. Indien je je gehele eerdere bestelling retour hebt gezonden, krijg je over die bestelling je bijdrage in de verzendkosten retour (dit is wettelijk zo geregeld).

Het is niet mogelijk bestelling af te halen bij Mayleah. Ik heb geen winkel en/of showroom om klanten in te ontvangen. Voor uitzonderingen op deze regel kun je wel via de mail contact opnemen.