Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestTina Gong
FijnWaterproof, speelkaart formaat
Minder FijnPrijzig
Aanrader

Omschrijving uit het boekje

Learning the Lenormand was a reminder that we can find beauty and grace in even the most mundane of objects. Creating this deck reignited my appreciation for the everyday, and encouraged me to find meaning in what I sometimes thought of as trivial. The Lenormand is a reminder that the symbols we find in the our cards are alive, breathing, and among us everyday – on a more visceral, tangible level than the psychological heights we sometimes reach with tarot.

With this deck, I hope you will not just connect with the cards within them, but also with that which you engage with everyday.

Mijn ervaring

Doordat ik de app heb waarin zowel het Tarot deck als dit Lenormand deck beschreven worden ken ik dit deck. Ik heb een tijdje getwijfeld omdat het niet zo gemakkelijk te krijgen is (US) en vrij prijzig is, maar uiteindelijk kon ik het toch weer niet laten 🙂 Hou er wel rekening mee dat het postkantoor hier nog eens 20€ extra invoerrechten erop gooit 

Het is een kwalitatief goed stel kaarten die volgens de website waterproof en eco-friendly zijn. De kaarten zijn speelkaart formaat (misschien nèt iets kleiner) en perfect voor een serieuze Lenormand legging. De vibe van de kaarten loopt een beetje ‘in-between’ omdat ik er door de kleuren en het artwork zowel een dark als light vibe bij voel.
Van de Lenormands die ik heb is dit wel het deck waar ik het meeste mee heb ♡

Add Comment