Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Artiest
Stacy Demarco, Jimmy Manton
FijnAradia
Minder FijnErg grote glimmende, sticky kaarten
Aanrader✅ (als je wat met Aradia hebt)

Omschrijving uit het boekje

Het verhaal van Aradia is omgeven door mysterie. Was ze een godin of een vrouw van vlees en bloed? Sommigen zijn van mening dat ze de eerste heks was, anderen zagen haar als de leider van een verzetsbeweging, en nu denken velen nog dat ze een wijze lerares was met vrouwelijke volgelingen. Ze was een spiritueel mentor en een krachtig rolmodel. Vrouwen wilden zijn zoals zij. Reizend door het Italië van de middeleeuwen en Europa leerde ze hen over het goddelijke vrouwelijke.

Met deze schitterende kaarten reis je hand in hand en van hart tot hart mee met Aradia. Je wordt geleid in de rijke wereld van haar boodschap. Het is een reis om jezelf weer te ontdekken, je sterker te maken en je eigen kracht weer te zien wanneer je in aanraking komt met de inspirerende verhalen die ze heeft nagelaten. De waarheid van Aradia, haar compassie en de oude wijsheid kunnen je grootste angsten in liefde veranderen, en de obstakels waar je je de meeste zorgen over maakt veranderen in mogelijkheden voor groei en blijdschap. Stap in de wereld van stregoneria, de oude Italiaanse traditie van hekserij, en verbind je met degenen die onder het maanlicht hebben gedanst, met bloemen in hun haar en die alles hebben geriskeerd om bij hun ware zelf te blijven. Speel en laat je wilde, goddelijke zelf gaan!

Boodschappen van Aradia staat vol zegeningen, buitengewone magie en wijsheid.

Kom, pak de hand van Aradia en dans….

Mijn ervaring

De kaarten zijn nog iets groter dan de gemiddelde orakel kaarten, ietwat sticky en erg glimmend. Ik heb wel iets met de verhalen van Aradia als dochter van Diana en het deck past bij het boek dat ik heb (Gospel of Aradia). Ik gebruik het niet echt om readings mee te doen, maar meer als altaarkaarten of als enkele kaart bij een Reading met een ander deck (als thema of dergelijke).

Add Comment