Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestHeidi Darras, Barbara Moore
FijnDreamy Art
Minder FijnX
Aanrader

Omschrijving uit het boekje

Including a tarot card set. Imagine strolling through a dark wood, the silver moonlight bathing your path in an ethereal glow. Now is the time to call upon your intuition and explore hidden realms of imagination and creativity. What secret messages do your dreams hold?

Mijn ervaring

Dit heb heb ik al heel lang en is nog steeds 1 van mijn favoriete decks.. dit is ook het deck wat altijd op mijn salontafel ligt 🙂 Het brengt me duidelijke boodschappen met een fijne zachte touch en hoewel ik normaal niet zo van borders in een ben, vind ik het hier juist wel heel erg mooi. Daarnaast zijn foto’s met dit deck altijd mooi. Of course, deze moest ik ook edgen en ben helemaal happy met het resultaat! Ben je op zoek naar een dreamy deck, RWS based, met duidelijke boodschappen die op een zachte manier worden gebracht? Dan is dit wel echt een heel fijn deck!

Add Comment