Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Old Town Square

Kerst op het oude stadsplein.. genietend van de volle maan waarvan haar licht precies tussen de torens van de “Church of Our Lady before Týn” (Chrám Matky Boží před Týnem) schijnt. Het is 1 van de meest indrukwekkende religieuze gebouwen in Praag. De toren rechts is de Powder Tower.

St. Vitus Cathedral

Het domineert de skyline van Praag en weerspiegelt de hele geschiedenis van Bohemen, gelegen op de derde binnenplaats van de Praagse Burcht en de prachtige Sint-Vituskathedraal .. Het is een bezoek zeker waard! Het beeld (rechts op de foto) is de legendarische goede koning Wenceslas .. je vindt deze op het Wenceslas-plein ..

Witch Tour Praag

Nou, dit was een leuke avond uit! Sightseeing en leren over de vele vele mythen (ik heb zelfs het boek 77 legenden van Praag gekocht!) en legendes van deze magische stad, casting spells in de donkere steegjes van Praag, edelstenen kiezen en opwarmen in een gezellige pup 🙂 Je moet het echt zelf eens ervaren dus boek die Witchtour!

Volle maan & de legende van Faust

Tijdens de Volle Maan … toen we langs het Alchemisten Museum liepen kwamen we deze scene tegen (natuurlijk moest ik een foto maken) Na wat lezen over legendes (ik kocht het boek 77 legendes van Praag) geloof ik dat het de legende van Faust toont die zijn ziel verkocht aan de duivel. Wat denk jij dat het weergeeft?

Add Comment