Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestChris-Anne Donnelly
FijnMooi artwork
Minder FijnKwaliteit
Aanrader

Omschrijving uit het boekje

This unique tarot reimagines the traditional tarot archetypes and symbols in a contemporary, boho style for a new generation of mystics. The Light Seer’s Tarot expresses the light and shadow sides of our natures and explores the lessons that can be learned from both through expressive characters and vivid, intuitive artwork.

Mijn ervaring

Geweldig mooi deck en gemakkelijk in gebruik (RWS based). Voor mij persoonlijk hadden de kaarten een maatje kleiner gemogen omdat ik dat makkelijker vind en ik ben bang dat de afbeeldingen zullen vervagen als je het deck vaak gebruikt. Verder zijn het wel fijne, non-sticky kaarten en ik vind de handwriting op de kaarten (basically de reden van aankoop voor mij)

Add Comment