Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ArtiestPatrick Valenza
Fijn..
Minder Fijn..
Aanrader

Omschrijving uit het boekje

Talented artist Patrick Valenza presents uniquely alternative interpretations of traditional tarot with symbolism inspired by childhood dreams. Stylized moon-faced characters created from manipulated photographs of 18th century tombstones are set against evocative backgrounds. Incorporated into the artwork are surreal scenes of distant smoke stacks, insane asylums and abandoned buildings.

Deviant Moon Tarot has drawn something of a cult following and was voted as the Top Tarot Deck of All Time by Aeclectic Tarot readers.

Mijn ervaring

Hm.. van alle deck die ik bezit is dit denk ik toch wel de meest weird one ? Weet (nog) niet zo heel erg goed wat ik ervan moet vinden eigenlijk. Tot op heden heb ik er eigenlijk nog geen readings mee gedaan en heb ik het enkel gebruikt tijdens Halloween acts (zoals op de foto).. ondanks dat ik vrijwel alleen maar goede verhalen over het deck hoor, heb ik zelf nog niet de roeping gehad om er daadwerkelijk mee te lezen. Denk dat dit grotendeels door het artwork komt. Er is wel een boek beschikbaar dat ik zelf niet heb.. Misschien dat ik het moet aanschaffen om zo wat meer inzicht en begrip te krijgen in de denkwijze van de artiest.
Heb jij dit deck of het boek? Ben erg benieuwd naar andermans ervaringen met het deck. Vooral omdat het toch wel een heel populair deck is.

Add Comment