Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Één van de decks die ik al best een tijdje in bezit heb, maar waar ik echt nog nooit iets mee heb gedaan is Wildwood Tarot. Het artwork is ??, en de verhalen in het boekje nemen je echt mee, maar my oh my wat stoorde ik me aan die witte borders ?

Weg ermee dus ? Ik twijfelde eerst omdat ik niets anders dan een simpele schaar heb, maar ach, anders staat het daar in de hoek ook maar gewoon stof te happen toch? Via bol een corner-rounder (of hoek pons) besteld.. dit omdat ik niet kon wachten en bol heeeeel snel kan leveren ?  en maar gewoon aan de slag ?

Het was wel een hele therapeutische, ontspannen bezigheid ?? Ik heb de tekst onderaan bewust laten staan, omdat ik juist de afwijkende namen in dit deck zo leuk vind ☺️

Doordat ik een schaar heb gebruikt zijn de afmetingen van de kaarten niet helemaal meer gelijk, maar ondanks dat vind ik het een stuk beter eruit zien dan mèt witte borders ??

Nu heeft het nog een edging nodig maar ik twijfel een beetje over de kleur.. Wat denken jullie? Welke kleur? Donkergroen zoals de achterkant? Zilver??

Heb je ook eens iets aan een deck veranderd? 
Show me!

Be blessed, Stay safe & Stay radiant ?


May ??

Add Comment